teràpia individual, orientació i coach per a adults


 

Cada individu, en si mateix, és un sistema complert que cal cuidar i saber-lo escoltar: abonar allò de positiu que ja hi ha, podar allò obsolet que ens pesa i fa nosa i preparar el terreny i fer espai per allò de nou que ha de venir. Aquest organisme, tant físicament com psicològicament, tendeix a l'equilibri i a la salut, encara que de vegades sembli complicat. L'estat natural dels éssers és un estat relaxat i atent a l'entorn, tot estant obert al flux de la vida i sabent destriar allò que més convé a cada moment.

D'altra banda, tots formem part d'un sistema més ampli, d'una xarxa familiar i social que ens engloba i ens condiciona.  El sistema, tant si és individual com col·lectiu, és extens i complex; és per això que en moments de confusió cal reordenar el dins i el fora, de manera que deixem via lliure perquè l'abundància i la bonança es manifestin.  Quan això passa, cadascú encaixa i troba el seu lloc específic i únic, dins del context idoni per a l'individu.

Molt sovint, deixem que les interpretacions que fem  de l'entorn, condicionades per les experiències passades i presents, ens absorveixin i ens derrotin. Cal saber, però, que la interpretació que es fa de l'experiència és modulable i que es pot destruir, construir o reformar, segons convingui. Tu ets l'artista de tu mateix!

El Compàs t'acompanya, t'orienta i et dóna estratègies útils i eficaces per poder acceptar, transformar o posar límits a totes aquelles experiències i situacions desbordants, caòtiques i desafiants.


tots els clients del compàs disposen d'un servei d'atenció i d'acompanyament (reforç de la teràpia, fast coach, suport emocional,...)