· 

Lluna nova de juliol. Arrelant.

Aquest divendres 5 de juliol, a les 22:59, s'ha donat lluna nova a 14 graus de cranc. Estan essent uns dies favorables i harmoniosos en tots aquells temes relacionats amb el signe de cranc:

  • Família i clan
  • Món intern i nutrició emocional
  • Llar i intimitat
  • Mare, sensibilitat i tendresa
  • Estimar i sentir-se estimat
  • Reaccions automàtiques

 

Són bons moments per estructurar tots aquests temes, per fer-los madurar i per responsabilitzar-nos-en. La solidesa, la fiabilitat i el seny ens hi acompanyaran. Una bona estratègia és posar límits entre l’exterior i l’interior i saber dir no a allò que convé i  obrir-nos tendrament a allò que el cor sap que és casa seva.

Hi ha possibilitats d’experimentar plaer i gaudi en tot el terreny íntim i familiar, potser actuant des de nous enfocs i nous camins que no s’havien plantejat fins ara. Tot i així, pot passar que aquestes situacions íntimes i de família encara no vegin la manera de posar ordre i de seguir un pla o que no puguin "arreglar-se" totalment. Amb paciència i escoltant el cor, tot s'anirà posant a lloc tendrament, amb el pas del temps. Podria ser que, durant aquests dies, fes falta posar ordre, però perquè ve imposat des de l'exterior familiar.


Moments excel·lents per plantar les llavors de la nostra estabilitat interna i de l'amor cap als nostres sers estimats. Es comença un camí d'amor.


Són bones oportunitats per accionar amb certesa, seguretat i calma. L’acció portarà a una bona materialització i els plans d’acció es resoldran favorablement. Cal actuar des de la calma i la tranquil·litat. Endemés, serà una acció fresca i nova, amb una energia de novetat i d’autenticitat. Van arrelant unes ganes d’autenticitat, de veritat, des d'una manera tangible, tot donant la possibilitat de que sigui una acció pràctica i resolutiva.

Recordem que són temps (fins 2028-29) on hi ha una extraordinària força per fer transformacions poderoses, intenses i que perdurin en el temps. L’ànima, l’autenticitat i la força estan d’acord perquè les coses siguin de veritat, netes i amb una sensibilitat refinada. Tot allò que no vibri en aquesta sintonia, ho té molt difícil per sobreviure.

 


Així mateix, la ment estarà molt oberta a les intuïcions, a les imatges amb missatges i amb la connexió universal. Es podran donar converses empàtiques i intercanvis bondadosos. La part mental més irracional funcionarà de meravella: aprofitem les subtileses mentals i afilem les antenes. No obstant, podria passar que aquestes converses, aquests missatges o somnis despertessin situacions tabús en l'entorn o qüestions que requereixen d'una bona purga emocional.


Energia propícia per estar atents a la força del nostre cor. Cal estar en silenci i en calma per poder escoltar-lo.


Escribir comentario

Comentarios: 0