Lluna plena de juny, el pes de l'espasa.

Aquest 22 de juny , a les 01:09, tenim una lluna plena a 1 grau de Capricorn. És un moment per fer collita d’allò que es va iniciar als voltants de l’11 de gener, quan teníem lluna nova a Capricorn. Iniciàvem processos relacionats amb el treball d’autoresponsabilitzar-nos de les nostres emocions, deixant de culpar l’entorn i apuntant cap a un mateix, com a generador i gestor de les  emocions pròpies. Així mateix, aquests processos han estat relacionats amb un treball d’exterioritzar realment el que hem vingut a fer en el món per poder aportar allò que és singular i propi pel bé i bon funcionament de la societat. També està essent una forta interiorització de l’arquetip patern, del pare, dels límits i de l’autoritat (que no és externa perquè, sinó, la paraula”autoritat” no començaria amb el prefix “auto”, que fa referència a un mateix, al “self” anglès). Així doncs, aquesta lluna plena, dos dies després del solstici d’estiu, ens convida a observar i recollir tot allò que hem treballat, o no hem treballat, respecte als temes que us comentava: Com em relaciono amb el pare i l’autoritat? Què em passa amb l’autoresponsabilitat i l’exigència? Sóc conscient del que puc aportar a la societat? Sóc conscient de quins són els meus límits i en quin moment caldrà dir “no”?. S’aixeca el teló, s’il·lumina i, molt clarament i objectivament, podrem observar aquesta funció, essent-ne, segurament, un dels protagonistes. Val a dir que aquesta collita serà llarga, perquè a finals de juliol hi haurà una segona lluna plena a Capricorn tot aportant-nos la fase dos de recol·lecció. La collita d’ara, entorn al 22 de juny, serà molt clara, palpable i present, impossible no notar-la... Si vols més detalls sobre aquesta collita, investiga quina casa del teu tema natal cau el primer grau de Capricorn; allà hi trobaràs més informació  personalitzada.

 

 


En aquesta llunació, els altres i la parella hi tindran un paper destacat: faran de facilitadors del procés. Ho posaran molt fàcil perquè prenguis consciència dels resultats entorn a tots aquests temes capricornians:

ü  Pare

ü  Autoritat

ü  Rigor i exigència

ü  Què aporto al món

ü  Autoresponsabilitat emocional

ü  Estructures i feina

 


En tot el procés, però, hi haurà un fort sacrifici personal. És a dir, és probable que la collita sigui pel bé col·lectiu i que, inclús, a nivell personal quedis marginat i no reconegut: aquesta lluna aporta una bona oportunitat de menjar-se l’ego personal (amb patates i maionesa) i deixar de banda els interessos personals. Hi ha vegades que les fitxes es mouen pel bé col·lectiu, encara que sembli que és una galleda d’aigua freda individual. 

 

 


Bon Profit!!


També estiguem d’observadors de totes les mentides, constructes i il·lusions que s’han anat construint entorn als temes estrella mencionats anteriorment. Mentides i estafes a dojo: cauen vels.

Així mateix, seran moments  en què els plans, els detalls i els mètodes no estan gaire ben connectats i els hi manca flexibilitat. Això també pot quedar exposat.D’altra banda, cal destacar l’energia que ens està acompanyant (i ho farà fins el 2029) de canvis profunds i vertaders per poder donar força i vigor a l’autenticitat, a la diferència i a l’energia de canvi original, la que està de part de l’Univers. Que tremolin tots els farsants!!. Aprofitem bé aquesta energia, durant la llunació, juntament amb el benvingut júpiter, que ens aportarà bonança i un sentit profund en tot aquest procés.


força, salut i feliç lluna plena!!

Escribir comentario

Comentarios: 0