· 

Lluna plena de maig

El 23 de maig a les 13:54h tenim lluna plena a  gairebé 3 graus de sagitari. Com totes les llunes plenes, aquest és un moment de fer collita d'allò que vam plantar, iniciar o empentar durant la lluna nova a  gairebé 21 graus de sagitari del 12 de desembre de 2023. Per poder precisar bé què és el que vam plantar el desembre passat, hauríem de localitzar què hi ha als 21 graus de sagitari de la nostra carta natal, però, en línies generals eren els següents temes:

  • Recerca de sentit i explicacions en tot allò que es porta fent i pel qual es lluita, sobretot en àmbits econòmics, materials, corporals i en voler aconseguir tranquil·litat i facilitat.
  • Progrés en els estudis.
  • Com millorar i optimitzar diversos aspectes (altra vegada tema econòmic o material, potser). Com expandir i millorar en general.
  • Anàlisi del plans de millora. Quin full de ruta tinc marcat?
  • Fe i confiança. Aliat o enemic? Possibles mentides i estafes en un optimisme cec o amb uns dogmes i manaments morals o ètics massa intransigents.

Així, doncs, han sorgit preguntes i situacions de l'estil: "Quin sentit té tot el que faig i mobilitzo? Com quedo integrat dins d'un grup? Com milloro l'obtenció de diners? I la meva placidesa? Quins dogmes morals no m'estan ajudant? Hi ha hagut una confiança desmesurada que m'ha portat a caure en paranys i enganys?"

 


La lluna plena de maig, doncs, ens aportarà suficient il·luminació com per veure amb claredat les respostes a totes aquestes preguntes, de manera objectiva. Evidenciarem quines falses il·lusions teníem posades damunt dels nostres plans d'expansió i millora, sobretot en l'àmbit material i monetari. Veurem davant nostre què és el que hem d'expandir i millorar i, si hem estudiat o engegat processos filosòfics , quins resultats hem obtingut. 

També veurem quina ha estat la nostra ètica personal i com ho hem fet per dirigir i donar direcció als processos.  Així mateix, són moments de fer balanç i redefinir els següents aspectes:

  • Moderar els excessos i codis ètics
  • Extracció de diners
  • Plaer i tranquil·litat
  • Millora material i espiritual

Aquests moments de collita poden ser bruscos i molt ràpids, inclús violents. Pot explotar una forta impaciència i urgència per veure els plans i detalls econòmics i materials (o de processos de millora) concretats. Caldrà suavitzar la impaciència i brusquedat. Tot té un desenvolupament orgànic; les presses no són una bona estratègia. Aquesta impaciència, inclús, pot comportar certs temes de salut que caldrà resoldre.


Són temps per veure què ha passat amb aquells plantejaments i podrem palpar-ho d’una manera clara i objectiva: sabrem què fer i què no fer per millorar l’economia i la tranquil·litat. S’ha pogut millorar la feminitat i l’economia? He recollit millores i premis? Sé amb més claredat i nitidesa cap a on haig d’apuntar perquè això sigui possible? En general, hi ha un ambient molt poderós i encertat per dissenyar i detallar plans sobre aquests temes.

Quins dogmes i lleis no em permeten avançar en el terreny material? Quins ideals m’entorpeixen el benefici econòmic? Quines mandres i inèrcies no són favorables al progrés? Ho veurem clar.

 

Moments d’exposició absoluta que ens evidencien en quins terrenys podem viure oportunitats i premis materials, potser lligats amb noves formes de fer, inusuals, originals i sorpresives.


En general, hi haurà un fort component mental que pot ser viscut de manera molt impactant. Es pot viure l’intercanvi d’informació, les converses i els pensaments de manera molt desajustada o, de manera molt genial. Convé tenir clar com encaixar les idees i les converses en tot aquest procés de millora econòmic i material. Alerta i molta sort a la vegada perquè serà una energia amb molt de potencial que caldrà domesticar-la bé. Moments de molta potència mental però que cal encarrilar-la de manera productiva. Pensa bé, perquè el pensament arrelarà ràpidament.


Els reajustaments dels perquès i dels sentits i de les direccions dels camins pel que fa a la matèria, els estudis i la recerca d’autenticitat, estaran acompanyades per l’Univers. És una bona estratègia el fet de  demanar a l’Univers, pregar a l’Univers, meditar i deixar cert marge perquè l’Univers actuï. Tots aquests perquès aniran acompanyats de dolçor, perdó i empatia. És una bona idea l'obertura cap a l' agraïment a l’Univers per tota la matèria (diners, cos, felicitat) que un ja disposa i gaudeix. Si aquesta és l’actitud, “màgicament” els processos econòmics es podran recollir amb abundància i es podran amplificar i fer avançar.

Escribir comentario

Comentarios: 0