· 

Lluna nova de maig 2024

El 8 de maig tenim lluna nova a taure, on es propicia un clima molt especial per a l'abundància i el plaer: tot l'Univers es posa de part nostra per poder planificar i materialitzar, amb el pas del temps, tot allò que ens aporta abundància i plaer; esclar que, perquè això es doni, hem d'estar oberts al plaer i al gaudir des d'un enfoc seriós i responsable. Val molt la pena enfocar les energies d'aquesta llunació cap al propi gaudir del món i despertar la nostra part femenina i sensual perquè ens obri pas a la riquesa i al goig.


És un moment ideal per plantejar tots els temes relacionats amb la matèria i els diners: Com em relaciono amb els diners? Quin és el meu grau de plaer? Quanta quantitat de plaer i goig estic capacitat per percebre del meu entorn? Quin és l’espai que tinc destinat a la calma? Quins són els meus valors? Com em dono suport a mi mateix? Quin és el meu suport? Quants diners obtinc? També és un moment per plantar i cuidar la llavor de la sensualitat i fertilitat perquè tots els sentits estan esmolats per poder participar d’una gran festa farcida d'abundància i bonança. És intel·ligent fer un planteig tranquil, abundant i plaent de l’entorn i d’un mateix; plantejar com puc guanyar tranquil·litat, com puc gaudir més de tot allò que m’envolta, com puc embellir-me i embellir l’entorn i qüestions més superficials, però no menys importants: M’agrada el que menjo? Quins objectes tinc que són bonics? ...

 

Són moments per plantejar tot allò que es vulgui materialitzar , fer visible i palpar. Podríem dir que aquesta lluna ens regala l'oportunitat d'expansió i de participar de la festa de la Bellesa i de la feminitat, dels diners i de la matèria. És una festa centrada en un mateix, amb un mateix, des del goig intern d’estar receptiu i connectat amb l’expansió, la bona sort i la sensualitat. Veurem resultats tangibles de tots aquests plantejaments durant la segona quinzena de novembre de 2024.


Un moment molt màgic i bonic, ideal per notar-nos afortunats d'estar vius. Estar agraïts per la quantitat de Bellesa que podem notar és una bona estratègia.

Així mateix, són moments molt bons per planificar, organitzar i traçar el pla que ens portarà a un nivell de gaudir superior, a una pau i a una tranquil·litat abundant (les destreses mentals i manuals ens hi ajudaran). Bon moment per plantejar quanta abundància obtenim de la feina diària que realitzem; quants diners puc guanyar.  Aquests Plantejaments són ferms, segurs i seriosos. El plaer i l'estat de gràcia són qüestions que ens les hem de prendre molt seriosament. No és broma que la Bellesa, el cos i la tranquil·litat són fonamentals en el pla diví. La Bellesa i el Bé són germans indissociables. Va molt de debò.


La sensualitat és una bona mestra en aquests moments. No només es tracta de la sensualitat lligada amb la sexualitat sinó que fa referència a tot allò que es pot copsar gustosament amb els sentits i, inclús amb l'ànima: els gustos, els colors, les olors, les textures, els passejos, la calidesa, les vistes, les abraçades, el plaer de l'exercici i del moviment, el plaer de la quietud, la frescor de l'aigua, l'olor dels sabons, els bons gustos, el plaure dels bons cors. L'energia femenina pren força i forma durant aquests dies. Gaudim-ne. 

Escribir comentario

Comentarios: 0