· 

Lluna nova de març, 10-03- 24

A cor obert

Jordi Tornabells,  astròlegAquest cap de setmana es dóna la lluna nova a 20º de peixos (el moment exacte és el diumenge 10 de març a les 09:02). És una lluna nova, amb tot el simbolisme que comporta (llegiu la publicació de Llunacions), on es començaran a desenvolupar situacions i qüestions que requeriran de la sensibilitat, la intuïció i la compassió. Màxima sensibilitat, màxima compassió.

Allà on caigui la vostra casa peixos en la vostra carta natal, és probable que s’hi hagi de fer un acte de sacrifici (tot oblidant-nos dels nostres desitjos personals); podria ser, també, que calgués fer un comiat o un tancament important (com si enterréssim tot allò mort).

Així mateix, seran moments i situacions que s’aniran desenvolupant al llarg de 6 mesos, en els quals caldrà estar obert a un amor ample i incondicional, tot connectant amb l’Univers i la totalitat. Val a dir, també, que serà una petjada molt forta, un començar quelcom important que no només es veurà el fruit durant la lluna plena de setembre, sinó que s’estendrà al llarg de tots els eclipsis del 2025, 2026 i fins el febrer de 2027.

És probable que també comencem a veure què és allò que cal perdonar en la nostra casa peixos. Siguem tendres i valents, perquè quan cau el vel cal fer també un procés de dol.

 

Així mateix, neptú conjunciona amb el noviluni emfasitzant molt més tots els temes neptunians. Estiguem alerta en com plantem la llavor en la nostra casa peixos: Ho fem servir per connectar amb l’Energia Universal, per refinar la nostra ànima, per obrir-nos a un amor incondicional? O ho fem servir per enganyar, estafar i evadir-nos amb algun tipus de droga o addicció? O potser es donarà certa il·lusió fictícia que ja ens va bé, però que sabem que no és de veritat. D’aquí a sis mesos (18 de setembre de 2024) recollirem allò que hem sembrat i, al llarg dels mesos de març, abril, maig, juny, juliol, agost i primera de setembre anirem veient com creix el sembrat. Així mateix, ja he esmentat que aquesta serà la primera collita d'un període de temporades d'eclipsis (fins el febrer de 2027) on s'aniran recollint més resultats d'allò que hem sembrat durant aquesta lluna nova. Tindrà impacte.

 

Nogensmenys, mercuri conjunciona també amb aquest noviluni. Això potser comportarà que l’acte de perdó o l’obertura a un amor ample sigui a través d’una conversa, un intercanvi d’informació, una pregària o una lectura espiritual, lectura de registres akàshics, imposició de mans, regressió per obtenir informació.... Potser hi hauran figures implicades tals com: germans, cosins, veïns,... Caldrà de certa lleugeresa i moviment d’intercanvi per poder fer el tancament pertinent o la connexió espiritual. Podria ser que haguéssim de fer una incursió a l’inconscient (somnis, hipnosis, retirs, espiritualitat, aïllament,...) per poder treure’n informació que serà rellevant a la lluna plena de setembre. Mercuri a Àries, però, dona certa veracitat i immediatesa en tot aquest procés de "tancament-perdó".

 

El fet que saturn està a peixos, emmarca aquesta situació de certa obligatorietat i seriositat; alguna cosa que es farà per obligació i no per plaer triat lliurement. És a dir, aquesta comunicació espiritual, aquest missatge des del cor, aquest comiat i tancament, serà d’obligat compliment; potser no serà gustós, però sí que serà determinant. Tot i així, tindrem fàcilment al nostre abast les eines, el coneixement, la força i les instruccions per poder-ho realitzar al llarg dels mesos. Seran eines i lleis molt palpables i tangibles.

 

Alerta, però, perquè hauríem de prestar especial atenció a no precipitar-nos, a no fer les coses a corre-cuita (és millor fer mà del seny, de l’experiència i del camí transitat pas a pas). Sí que és urgent aquest acte espiritual, però no pot ser que ens movem des de la impaciència, l’ansietat i a cops de batzegades. Tant és així, que si ens deixem portar per brots de violència o de destrucció incontrolada, atenent a mentides i escenaris bombolla d’il·lusions infundades, ens podem endur certa sorpresa que ens faci caure el vel de la farsa. Estiguem presents, pas a pas, i connectats amb els peus a terra, amb la realitat.

 

 


Aquesta lluna nova a peixos tindrà impacte perquè no només recollirem els fruits en la lluna plena del setembre, sinó que farem més collites durant els eclipsis del 2025, 2026 i fins el febrer de 2027.


És recomanable deixar de banda les toxicitats, enterrar els morts, reposar i dormir el que faci falta. també cal mirar des de l'ànima sabent que l'altre és una part de mi o, que jo mateix sóc una part de l'altre. O que tots plegats som  part d'alguna cosa meravellosament superior.


No ens oblidem d'una visió assenyada de la situació: emocions mesurades, obertures amb límits i sense perdre mai el sentit de la realitat. Caldrà saber dir no a coses molt llamineres.


el lema seria: "No em faig mal, no et faig mal"


Escribir comentario

Comentarios: 0